Teken in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Bent u al geabonneerd op onze nieuwsbrief? Naast informatie over onze opleidingen delen wij ook regelmatig enkele handige tips & tricks. Hieronder kan je de nieuwsbrief van augustus als voorbeeld bekijken van hoe zo’n nieuwsbrief eruit ziet. Interessant? Hier kan je intekenen voor onze nieuwsbrief.

Speak as a confident leader

Presenteer met impact

Kijk je al weken van tevoren tegen een presentatie op? Hangt het publiek niet aan je lippen? Weet je geen blijf met je handen tijdens een presentatie? En wat gedaan met lastige vragen?

Spreken voor een groep: een nachtmerrie voor de ene, een moment van puur genot voor de ander. Boeiende presentaties geven is geen kinderspel. Maar met de juiste spelregels en veel oefening kan je het spel wel naar je hand zetten! Als je vaak het woord moet nemen en overtuigend wil spreken voor een groep besteed je niet alleen aandacht aan wat je zegt, hoe je iets zegt is minstens even belangrijk.

In Balance garandeert jou met de tweedaagse workshop Experienced Speaker, gecombineerd met persoonlijke individuele opleiding, een metamorfose tot boeiende spreker, die trouw blijft aan zijn eigen persoonlijkheid. Als je voor een groep spreekt, ben je voortdurend bezig met hoe je overkomt bij je publiek. We leren je de focus te leggen op je eigen capaciteiten en hier meer inzicht in te verwerven.

Na deze opleiding spreek je met meer zelfvertrouwen en rust voor een groep en kan je met een boeiend verhaal, zonder veel voorbereiding, de aandacht van het publiek beter vasthouden.

Deze opleiding vindt plaats op 3 en 10 oktober in de gloednieuwe vestiging in de Koning Albertlaan 72 in Gent. Er zijn nog enkele plaatsen vrij, inschrijven kan via de website.

Kan je niet wachten? In onze blog kan je alvast enkele tips terugvinden!

Overbrug de kloof tussen gelijk hebben en gelijk krijgen

Bruis je van de creativiteit, maar heb je het gevoel dat je ideeën niet gehoord worden? Of ervaar je vaak problemen door communicatiemisverstanden? Hebben je emoties soms een negatieve invloed op je communicatie? Ontbreekt het je aan assertiviteit bij het leidinggeven?

Dit zijn problemen waar veel leidinggevenden mee geconfronteerd worden. Echte leiders gaan problemen niet uit de weg, maar pakken ze aan! De Masterclass Leadership & Communication helpt u om een nieuwe houding te ontwikkelen waarmee u:

  • duurzame contacten opbouwt die gebaseerd zijn op vertrouwen
  • meer rust en evenwicht ervaart bij alles wat u doet
  • handelt vanuit zelfvertrouwen en charisma
  • een echte leider wordt die inspireert en delegeert
  • uw medewerkers naar een hoger niveau tilt
  • een bedrijf creëert waar uw werknemers met ‘goesting’ komen werken
  • ambitieuze jonge mensen aantrekt
  • bereikt wat u écht wilt bereiken
  • resultaat en winst boekt
  • uw onderneming nóg sneller laat groeien

Een mooi voorbeeld van hoe NLP-technieken kunnen ingezet worden op belangrijke en stressvolle momenten vinden we terug bij zeiler Alex Thomson, tweede in de Vendée-Globe zeilrace 2016-2017. In onze blog kan je lezen hoe hij NLP-technieken aanwendt om zijn positivisme te bewaren tijdens extreem zware beproevingen.

De  opleiding bestaat uit 18 dagen intensieve training. Deze is opgesplitst in twee delen. Na deel 1 (8 dagen) kan je beslissen om al dan niet deel te nemen aan deel 2. De Masterclass is gelijkwaardig aan een NLP Practitioner opleiding. Als je succesvol de eindproeven afgelegd hebt, ontvang je een internationaal erkend certificaat.

Deze opleiding start al op 12 oktober maar er zijn nog enkele plaatsen vrij! Inschrijven kan via de website.

Meer informatie?

tel +32(0)50 84 06 83 of mail dirk@inbalance.be

“Before you are a leader, success is all about growing yourself. When you become a leader, success is all about growing others.”

Jack Welch, voormalig CEO van General Electrics

Gratis opendeurdag NLP

Op maandag 25 september organiseert In Balance een gratis  opendeurdag NLP met Johanna Dumon als spreker in het nieuwe kantoor in de Koning Albertlaan 72 te Gent.

Inschrijven doe je via mail naar dirk@inbalance.be.

Nieuwe medewerker

Maandag 4 september start onze nieuwe sales- en communicatiemedewerker Frederik Van Beveren. Frederik is 28 jaar, heeft een Master in Bedrijfspsychologie en woont in Sleidinge. In zijn vrijetijd speelt hij volleybal en is hij volleybalcoach van een jeugdteam bij EEVOC Volleybalclub Ertvelde/Evergem.

“Ik heb voordien onder meer op de communicatiedienst van de Gemeente Evergem gewerkt. Dit was een contract op tijdelijke basis maar ik heb er wel heel veel bijgeleerd over de werking van een communicatiedienst. Ervaring die ik bij In Balance zeker zal kunnen gebruiken. Ik begin alvast met veel enthousiasme aan deze nieuwe uitdaging!”

Wij heten Frederik van harte welkom en wensen hem alvast veel succes en positieve energie toe!

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Blogpost

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s